Žena koja nosi život

Published on 12:29, 04/14,2018

Žena je savršeno biće koje je sazidano od ljubavi.Buket nježnih emocija,dodira i prstohvat

sreće je skriveno u njenim očima i srcu.Rodi se,raste i odluči se baš za tebe a srce svoje ti na tanjuru preda nadajući se da je i u očima njenog partnera barem dio sreće koju ona osjeća.Nažalost, današnje vreme nam pokazuje da veliki dio muškaraca kad osvoji ženu ponaša se prema njoj kao da je njegovo vlasništvo, a ne ravnopravna i u nekim situacija u prednosti nad nama muškarcima.Čudite se i pitate kako ? Pa ovako dragi moji muškarci jer žena nosi život.Znam reći ćete trudna pa šta, ali niko se nikada nije pitao od vas kako je njoj i šta ona oseća ?

Kad počne da raste u njoj život i ona sama dobija onaj lijepi vilinski sjaj u očima.Žena miluje svoj stomak i priča sa bebom jer ne može da dočeka da se beba rodi pa sa pričom još nerodjenom djetetu želi da ostvari kontakt sa njim.Muškarci ispunjavajte joj želje mazite je i pazite a one male sitne željice radi onih nežnih hormona ispunite ih jer ona je u moru muškaraca izabrala vas.


Zašto želim kćerku ?

Published on 10:18, 04/13,2018

Zašto želim kćerku ?

Ponekad čovjeku na vrata zakuca vrijeme sa džakom na ramenu u kojem je skriveno pitanje sta bi želio da ti žena rodi - dečka ili curicu. Većina muškaraca kaže da bi željela dečka da bi nastavio lozu moju,da bih mogao da ide na utakmice sa mnom,a ja sa ponosom kažem curice….Naravno u ovom našem podneblju biću žigosan kao pjesnik,romantičar ili nešto treće, ali je tako…. Da,ja želim da mi buduća žena rodi kćerke ! Želim da ih imam mnogo,da ih čuvam i pazim kao kap vode na dlanu.Želim puno malih čupavica sa kikicama,malenih nosića,želim mnoštvo igračaka razbacanih po sobi,želim sakrivene spomenare i razbacane šminke.Želim da se poput ruža raspu po mom i maminom zagrljaju,da zajedno učimo ćitati i pisati,gledati crtane filmove … Neka ostali kažu da žele muškiće (neka su živi i zdravi) sa kojim bi željeli da idu na utakmice ja sa ponosom kažem da želim curice i da tata bude sretan sa svojim dijamantima. 


Žena

Published on 01:55, 04/13,2018

   Žena

Ponekad kad vrijeme zadrma ovaj naš šareni svijet često čujem kako pojedinci baš iz tog našeg šarenog svijeta tretiraju žene.Od alkoholičarskih priča do priča povrijeđenih muškaraca svašta se može čuti : od priča kako su sve žene iste do onih priča kako pojedinci nisu zadovoljni svojim izborom,te kako bi im bilo bolje sa drugima nego sa svojom suprugom i majkom njegove djece.Sramota ! Za mene lično žena je sveta.Žena je zaslužila sve.Napiši joj pjesmu,sagradi grad,nazovi ulicu po njoj,a ona će biti ta koja će da te nagradi najljepšom nagradom,a to je njena ljubav !